Tämän blogitekstin aloitan facepalmilla. Ei jumalauta. Olin tässä yksi päivä hillumassa kaupungilla, kun nähtiin kaveriporukan kanssa pieni.. Hmm.. Mitenhän sitä kuvailisi.. Teinikonflikti? Kuitenkin, oli ~4 hengen teinityttöseurue. Ulkomuotoa voisin kuvailla ottamalla värikartan mukaan. Karkea ikäarvio pyörii siinä 16 vuoden tietämillä. Kuitenkin. Neitokaisille tuli pientä sanaharkkaa, ilmeisesti jostain jätkästä. Kaksi tyttöä rupesi huutamaan niin kovin ettei auttanut edes mp3-soitin. Vähän ajan päästä toinen lähti, ja toinen jatkoi huutamista kahden muun tytön kanssa. Nämä kaksi muuta tyttöä siis istuivat vieressä, kun tämä huusi niin että koko kaupunki kuuli sen varmasti. Ilmeisesti toiset olivat kuuroja?

Huutaja lausui, anteeksi, huusi erään hauskan sanan. "Huomiohuora". Huomiohuora? Sen käsityksen olen saanut, että huomiohuorat kerjäävät huomiota. Joo-o. Tämä poislähtenyt oli siis huomiohuora, vaikka oli ollut kiistassa se vähemmin huutava osapuoli. Hän oli huomiohuora. Eikä tämä huomiohuorittaja ollut huomiohuora. Näh. Kukaan ei edes katsahda häneen kun hän huutaa kurkku suorana kaupungilla vähän duunipäivän loppumisen jälkeen.

Siis oikeesti mitä vttua? Ei ole eka kerta kun olen kuullut jonkun nimittelevän jotakuta huomiohuoraks. Jopa jätkät nimittelevät toisia (naispuolisia) huomiohuoriksi.

Ajattelevatko nää teinit enää yhtää? Huudat kurkku suorana kapes. SINUSTA tulee huomiohuora. Tokihan se vituttaa jos joku on niin MINÄMINÄMINÄ-henkinen, mutta huutaa nyt kurkku suorana kapessa toista HUOMIOVITUNHUORAKS!

Ei huhhu.